Topbillede med logo

Sammenlign pengeinstitutternes priser

Pengepriser.dk giver dig oplysning om priserne i danske banker, spare- og andelskasser. Pengepriser.dk gør det muligt for dig at sammenligne priser på et enkelt produkt eller for en husstands vifte af bankydelser.

                       

Sammenlign priser for husstand

For at kunne sammenligne på ensartet grundlag, har vi opstillet ni repræsentative husstande. Vælg den husstand, der ligner din mest. Bor du i en andelsbolig, skal du vælge "Ejer".
For at Pengepriser.dk kan sammenligne priser på et ensartet grundlag, har vi opstillet ni forskellige husstande. Disse husstande er beskrevet ved en række variable og et bestemt forbrug. En samlet oversigt over husstandene finder du her.

Er du i tvivl om hvilken type, du skal vælge, kan du få hjælp til at finde den husstand, der ligner din mest ved at benytte vores guide. Læs evt. mere om husstande.

Sammenlign priser på produkt

Vælg et produkt og sammenlign pengeinstitutternes priser.

Om Pengepriser.dk

Pengepriser.dk er en forbrugerservice udviklet for at skabe bedre oplysning om priserne i de danske banker, spare- og andelskasser. Pengepriser.dk er et samarbejde mellem Forbrugerrådet Tænk og Finans Danmark.

På Pengepriser.dk får du en prisindikation for de produkter og serviceydelser, du har valgt eller som indgår i de forskellige modelfamilier. Pengepriser.dk kan ikke yde den rådgivning, som du får ved at rette henvendelse direkte til en bank eller sparekasse. Rådgivningen i banker og sparekasser er reguleret i bekendtgørelsen om god skik for finansielle virksomheder og bekendtgørelsen om investerbeskyttelse ved værdipapirhandel.

Læs mere om pengepriser.dk.

Finansrådet logo 

Forbrugerrådet logo ​​

Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Surfer du videre, accepterer du dette. Afvis her